Här serveras "stekt öring på jämtvis" .
Jag gnider in fisken (öring, regnbåge eller lax) med citronpeppar och salt och sen steker jag fisken på båda sidor i stekpannan. Tillsätt ca 1,5-2 dl grädde, en halv fiskbuljongtärning och 1 msk messmör och lite dill. Detta får puttra under lock i stekpannan tills innetemperaturen på fisken är 56 grader. Serveras med kokt potatis och en sallad. Här har jag lyxat till det och serverar med potatismos smaksatt med saffran.
Ser verkligen ut som en riktig festmåltid! Härligt med det gula moset till!
SvaraRaderaMmmm! Väldigt gott!
SvaraRaderaSer så gott ut!
SvaraRaderaSer väldigt gott ut, moset var en kul färgklick till.
SvaraRaderaSer gott ut. Kul att du skrivit ner receptet. Måste prova att använda messmör i såsen.
SvaraRaderaSer gott ut! Blev extra snyggt mot den blå tallriken! :)
SvaraRaderaSå gott det ser ut!
SvaraRadera