torsdag 21 juli 2016

FOTO 203 UNDERBAR (329)


Underbaraste hundfarbrorn som fick somna in i tisdags,13 år och 7 månader. Å så tomt det är; ingen som vill slicka visparna när jag bakade igår, ingen som bad om lite köttfärs när jag lagade mat, ingen som snarkade nedanför min säng på natten, ingen som tar med mig ut på morgonpromenad, ingen mjuk päls att borra in näsa i. ingen som............
Ja listan kan bli lång och det är SÅ tomt utan underbara Alfons här hemma. 9 kommentarer:

 1. Jag beklagar, vet hur det känns. Cyberkram.

  SvaraRadera
 2. Men så sorgligt !! Beklagar verkligen, känner starkt för dig och förstår din stora sorg och saknad. Din så fina fina lilla Alfons, en familjemedlem och en riktig vän i vått och torrt. Hundar är fantastiska djur och min dröm är att få ha en själv i min närhet, i mitt hem men dessvärre finns det människor som sätter käppar i hjulen och förstör. Styrkekram till dig fina du.

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt!! Det är hemskt när man måste ta det beslutet, jag har tvingats göra det några gånger... Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt! Så fint skrivet om en underbar liten hundkille! Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Beklagar din förlust av en underbar vän och familjemedlem. Fint porträtt på fina Alfons!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åååå...beklagar verkligen och så sorgset! Det är verkligen såååå svårt att mista en kär vovve. Förstår hur det kan kännas. Har ju varit med om det under många år.
  Så fin bild av din älskade vovve !!
  Många, varma kramar till dig ! Tänker på dig !

  SvaraRadera
 7. Beklagar verkligen din förlust av din fina hund och vän Alfons. Känns nästan som att jag lärt känna honom genom åren på bloggen. <3 Det är ett av de värsta beslut man behöver ta i livet och sen blir det så tomt... Har tyvärr varit med om det jag med, men minnena finns kvar och dem kan ingen ta ifrån dig.
  Stora, varma kramar till dig från mig

  SvaraRadera
 8. Tack rara du för att du berättade! <3 Det är med tårar i ögonen jag läser. Den där känslan när de inte finns kvar hos en längre är... oändlig tomhet och saknad. Det svåraste beslutet att ta som hundägare. Känner verkligen med dig! En riktigt stor varm kram från mig! <3

  SvaraRadera